După şapte luni, comuna Nuşfalău are viceprimar

Executivul Primăriei comunei Nuşfalău a fost completat joi, 17 ianuarie, la şapte luni de la alegerile locale. După cum ne-a declarat primarul Mate Radu, majoritatea consilierilor locali întruniţi joi seara au votat pentru reprezentantul Partidului Civic Maghiar (PCM), Foris Csaba: “Persoana susţinută de PCM pentru a prelua funcţia de viceprimar al comunei Nuşfalău, Foris Csaba, a obţinut şapte din cele 13 voturi, în timp ce contracandidatul său, de la UDMR, Szabo Istvan, cinci voturi. Un consilier s-a abţinut”.

Edilul din Nuşfalău speră să facă echipă bună cu proaspătul viceprimar, “ca să lucrăm în interesul comunităţii”.

Comuna Nuşfalău a funcţionat fără viceprimar timp de şapte luni, din cauza neînţelegerilor politice. Astfel, la unele şedinţe ale Consiliului Local nu s-au prezentat aleşii UDMR, iar la altele, niciun candidat pentru funcţia de primar nu a întrunit majoritate de voturi.

4 Thoughts to “După şapte luni, comuna Nuşfalău are viceprimar”

  1. Tiby

    Mult succes dl. Forisz, demonstrati cu domnul primar ca faceti un cuplu bun in folosul comunitati.

  2. Anonim

    mult succes dl.Csaba

  3. MMMM

    SPER CA VEI FACE CURATENIE MACAR IN JURUL FINTINII DE LINGA POD VAI VAI SI VAI CIND TRECE OMUL PE ACOLO VEDE TUIA IN CUTIE SI MIZERIE PELINGA FINTINA UNDE SE OPRESC MULTI , ESTE GREU SA TRIMITI NISTE OAMENI CARE AU AJUTOR SOCIAL SA MAI CURETE LOCUL DE LA VALE PANA LA FINTINA ARTEZIANA DE LINGA POD
    ESTE INTRAREA IN SAT NU

  4. janos

    MULT SUCCES CSABI

Leave a Comment